Vahvat perinteet velvoittavat

Kiinteistötaito Peltola & Co Oy on erikoistunut liike-, toimisto-, teollisuus- ja varastokiinteistöjen arviointiin.

Yrityksemme on yksi Suomen vanhimmista alallaan sekä ensimmäinen Keskuskauppakamarin kiinteistöarviointilautakunnan hyväksymä kiinteistönarviointiyhteisö. Aloitimme toimintamme vuonna 1995 nimellä Kiinteistötaito Peltola & Pulkkanen Oy.

Kiinteistöarvioinnin uranuurtaja

Toimistomme perustajat ovat olleet vahvasti mukana kehittämässä kiinteistöarvioinnin käytäntöjä Suomessa. Olemme sitoutuneet hyödyntämään tätä mittavaa kokemuspohjaa ja viemään toimintaa eteenpäin alan uranuurtajien luomia perinteitä kunnioittaen.

Keskitymme huolella arviointikriteerien määrittämiseen ja perustelujen laatimiseen kaikissa kiinteistöarvioinneissa.

Laadimme kiinteistöarviointeja kaikkialla Suomessa. Pohjois-Suomessa toteutamme arvioinnit yhteistyössä Konsulttitoimisto Kiinteistöarvot Oy:n kanssa. Pirkanmaan alueella yhteistyökumppaninamme toimii MJV-Kiinteistöt Oy.

Kiinteistö- ja hankekehitys

Arviointipalvelujen lisäksi tarjoamme myös kiinteistö- ja hankekehityspalveluja yhdessä yhteistyökumppanimme MJV-Kiinteistöt Oy:n kanssa. MJV-Kiinteistöt Oy on maankäytön kehittämiseen ja kaavoitukseen, hankkeiden liikeideoiden suunnitteluun, alue- ja hankekehitykseen sekä hankkeiden läpivientiin erikoistunut yritys.